Connect with us

Érdekességek

Helyreállt a világ rendje, a Browns volt legrégebben rájátszásban

Igazán különleges volt a 2017-es szezon, több szempontból is. Aki szereti a tündérmeséket, annak mindenképp bejött ez a szezon, hiszen több olyan csapat is bejutott a rájátszásba, akiknek nagyon régen nem sikerült ez.

 

A Billsé volt a major sportok leghosszabb playoff nélküli aktív sorozata, de 17 év után – 1999 óta először – végre sikerült bejutniuk. De 10+ éves ínséges időszakot hagyott a háta mögött a Rams (2003) és a Jaguars (2007) is, de a Titansnél is nagy az öröm, ők 2009-ben játszottak utoljára a rájátszásban.

 

 

Így pedig már csak két csapat van, amelyik legalább 10 éve nem jutott rájátszásba az NFL-ben. Az egyik a Tampa Bay Buccaneers (2007), a másik pedig a Cleveland Browns (2002). Érdekesség, hogy rajtuk kívül mindössze két olyan franchise van, amelyik az utóbbi négy évben nem szerepelt a playoffban, a New York Jets (2010) és a Chicago Bears (2010).

 

Helyreállt tehát a világ rendje, a Browns volt legrégebben rájátszásban. Jelenleg pedig nem úgy néz ki, hogy hamar megszakítanák ezt a sorozatot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!