Connect with us

Hír

Marrone: Hülye lennék, ha nem aggódnék az offense miatt!

Bár a Jacksonville Jaguars túljutott a Buffalo Bills csapatán a tegnapi wild card meccsén, nem feltétlen lehettek elégedettek a csapat szurkolói. A védelemmel továbbra sincs probléma, ám a támadósor komoly fejtörést jelenthet a továbbiakban.

 

 

Mindössze 13 pontot és 230 totál yardot tudtak feltenni a Bills védelme ellen, és a meccsen is inkább a szenvedés volt a jellemző amikor Blake Bortles a pályára lépett. A passzai borzasztóak voltak, ráadásul Leonard Fournette-et is elég jól semlegesítették, így bármiféle előrehaladás nehézzé vált. A teljes összeomlást csak Bortles futásai orvosolták, valamint az a 4&goalnál passzolt TD-je. Marrone tudja, hogy ez a Steelers ellen lehet kevés lesz.

 

Nem igazán vettük fel a ritmust, így például a harmadik kísérleteink is borzasztóak voltak. Hülye lennék, ha nem aggódnék emiatt a Steelers ellen, így a héten megtesszük a szükséges lépéseket a probléma orvoslására. Ha szeretnénk továbbra is a Super Bowlért játszani, akkor a tegnapinál jobb teljesítményt kell nyújtanunk.

– mondta Marrone.

 

Bár alapvetően igaza van, pont a Jaguars bizonyította, hogy ez lehetséges a Steelers ellen. Az októberi meccsükön ugyanis Bortles hasonló magasságokban teljesített (mindössze 95 passzolt yard), bár ott a futójáték is jobb volt, arról nem is beszélve, hogy a védelem ötször is leszedte Big Ben passzát a levegőből. Ugyanakkor megértjük Marronét, ha nem ül a babérjain, és bízza a védelemre a dolgokat, hiszen pontok nélkül nem lehet nyerni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!