Connect with us

Hír

Markus Golden a sémaváltásról: Ilyen a foci

A Cardinals passzsiettetője kemény hónapokon van túl. Immáron fél év telt el az ACL-szakadása óta, de már futóedzéseket végez, és akár a training campre teljesen felépülhet. Mindezt azért, hogy egy új poszton próbálja ki magát.

 

 

Miután Steve Wilks lett a Cardinals új főedzője, illetve a védőkoordinátor James Bettcher távozott a sivatagból, minden valószínűség szerint átáll az eddigi 3-4-ről 4-3-as alapfelállásra a védelem. Ennek következtében az eddig OLB poszton játszó Golden most DE lesz, de számára ez nem jelent akadályt.

 

Mindegy, hogy három pontos állásról vagy álló helyzetből indulok, a foci az foci. Tök mindegy hányas technikáról indulsz, pass rusherként úgyis csak az előtted álló emberen akarsz átjutni. Van tapasztalatom a DE posztról, hiszen az egyetemen is ott játszottam, valamint sokszor tanulmányoztam a poszt legjobbjainak a játékát. Hogy őszinte legyek, ez nem kellene problémát okozzon senkinek, ilyen a foci, nem ragadhatsz le sose egy adott technika elsajátításán.

– mondta Golden.

 

A 27 éves játékos ezzel a védőfalba lép majd elő, és ha egészséges tud maradni, akkor Chandler Jonesszal hatékony párost alkothatnak majd. A védőfal közepe a sémaváltással elég telített lesz a Peters-Nkemdiche-Gunter-Pierre sorral, akár futás, akár passzsiettetés ellen remek felhozatal áll Wilks rendelkezésére. Az LB sor a sok nickel felállás miatt vélhetően a Reddick – Bucannon kettősre összpontosul majd, így az egyetlen kérdés a kezdőben a CB sorban keresendő majd. Patrick Peterson jelenléte adott, de rajta kívül az összes többi rosteren lévő CB snap countja nem érte el a 100-at összesen 2017-ben. Ha Wilks Arizonában is azt hozza a védelembe, amit a Panthers egységével művelt, akkor továbbra is a szűk elit körül lehet a Cardinals védelme.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!