Connect with us

Hír

Derrick Johnson a csoportriválisnál folytatja

Miután a Chiefs megtrollkodta a Raiderst azzal, hogy a general manager fiát, Kahlil McKenzie-t a Főnökök draftolták, már csak kiszúrásból is megkötötték ezt az üzletet a Chiefs ikonikus linebackerével.

 

 

A Raidersnél már évek óta gyenge pont a belső linebacker poszt, amit tavaly kicsit enyhítettek NaVorro Bowman leigazolásával. A 49ers korábbi All-Prója viszont idén nem maradt a csapatnál, plusz a 2016-ban draftolt Corey Jamest is kivágták, így biztos volt, hogy új párossal kell nekivágniuk az évnek. Az egyik elem a free agency elején érkezett Detroitból Tahir Whitehead személyében, és nagyon úgy néz ki, hogy Johnson lesz a társa.

 

Egyelőre feltéeles módban kezeljük a helyzetet, hiszen 35 évesen, megannyi sérülésen túl már nem biztos, hogy képes végignyomni egy teljes szezont kezdőként – bár erre tavaly a Chiefsben rácáfolt. Gruden tovább folytatja a megosztó igazolásokat, hiszen sokan kételkednek abban, hogy egy ilyen öreg játékos vajon megoldást jelenthet-e a problémáikra. Viszont nem mehetünk el amellett, hogy Gruden és Johnson között nagyon jó kapcsolat van, így ez is döntőnek bizonyult az ügyletben.

 

A rutinos linebacker szerződése erre az idényre szól, minek értelmében $3 milliót kereshet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!