Connect with us

Hír

Ha rosszul fogod a ketchupos üveget, nem lehetsz jó támadófalember

Legalábbis így véli a Dallas Cowboys támadófaledzője, Paul Alexander. A mesternek van egy könyve, amiben arról is beszél, hogy meg tudja állapítani, ki lesz jó támadófalember mindössze abból, hogy az illető hogyan fogja a ketchupos üveget.

 

Ha egy nagydarab futballjátékost látok, aki feje tetejére állítja a ketchupos üveget és a talpánál fogva próbálja hatalmas erővel – és ezáltal kevés sikerrel – ütögetni, egyből feljegyzem magamnak: ő vagy védőfalember, vagy ha támadófalember, akkor nem játszhat nálam.

 

 

Alexander leírja a könyvében, hogy a Heinz ketchupokon van ugyebár az 57-es szám az üveg nyakán (2011-ben 57-es volt, a kiemelt kép alapján most 64-es), ami pontosan az optimális nyomási helyet jelöli, tehát itt érdemes megpaskolni az üveget, vagy az újabb, műanyag flakonoknál itt érdemes nyomkodni, hogy könnyedén jöjjön a ketchup.

 

Alexander 24 évet dolgozott a Bengalsnál és most januárban igazolt Dallasba. A Cowboys a második körben egyébként falembert húzott, de arról még nincs információnk, hogy Alexander letesztelte-e Connor Williams technikáját – már ami a ketchupos üvegeket illetni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!