Connect with us

Hír

Wade Phillips: Meglepne, ha nem lenne top passz elleni védekezésünk

A Rams igazi win now módban van: olyan játékosokat szerzett, mint Aqib Talib, Marcus Peters, Brandin Cooks vagy Ndamukong Suh, egyértelműen a Super Bowl a csapat célja. Az offense-zel talán nem is lesznek gondok, a védelem tavaly azonban nem volt annyira jó, mint ahogy sokan várták. Az új játékosokkal azonban ez változhat, igazi elit védelme lehet a csapatnak, legalábbis Wade Phillips szerint:

 

Meglepne, ha nem így lenne. Nem csak a két cornerünk kiváló, de a safetyjeink is csodálatosak. Talib és Peters bármelyik oldalon tud játszani, Nickell Robey-Coleman kiváló slot corner, a két safetyvel – Lamarcus Joyner és John Jonhson – kiegészülve pedig végtelen a variációs lehetőség.

 

 

A passz elleni védekezéshez Suh is sokat tehet hozzá, hisz kiválóan tudja siettetni az irányítót, Aaron Donalddal együtt nagyjából a backfielden fognak élni. Erre pedig szükség is lesz, pass rusherek terén ugyanis pocsékul áll a Rams, jelenleg Matt Longacre és Samson Ebukam a két kezdő, akik 41 meccsen eddig 7,5 sacket jegyeztek összesen.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!