Connect with us

Hír

A liga legjobb nose tackle-je Detroitban landolt!

Meglepő cserére szánta el magát a New York Giants. Azt láthattuk, hogy kisebb kiárusítást tart Dave Gettleman general manager, hiszen Eli Apple már távozott, és Janoris Jenkins is esélyes lehet erre a sorsra. Ám előtte az egyik legjobb védőjétől vált meg a csapat.

 

 

Damon Harrisont egy 5. körös draftpickért cserébe a Detroit Lions játékosa lett. Az utóbbi három évben egy játékosnak sem volt annyi futásmegállítása a ligában mint a Snacks becenévre hallgató nose tackle-nek, és idén is holtversenyben második ebben a mutatóban. A Giants részéről fura, hogy pont róla mondanak le, akinek nincsenek balhéi, jól teljesít, és 2012 óta nem hagyott ki egy meccset sem a ligában. A Lions pedig eléggé feltankolt belső védőfalemberekből, még ha minőségben egyikük sem ér fel Harrison szintjére – konkrétan 30. helyen van a csapat futások elleni védekezésben.

 

Azonban ha ilyen olcsón hozzádvágják a liga egyik top játékosát, arra vélhetően sokan nem mondanak nemet. Harrison 2016-ban írt alá egy 5 éves szerződést a Giantsszel, amiből még két év hátra van. 2019-ben $6,75 millió, 2020-ban $9 millió dollár lesz az alapfizetése, így nem csak az ellenértékben, de fizetésben is viszonylag olcsón hoztak legnagyobb hiányosságukra az egyik legjobb játékost.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!