Connect with us

Érdekességek

Az idegenbeli játéka alapján nem sok öröme lesz a Patriotsnak a rájátszásban

Alapvetően jó dolog, ha hazai pályán játszik a csapat (kivéve a Chargersnél), különösen igaz ez akkor, ha a rájátszásról van szó. A Patriots az utóbbi időben csak akkor tudott Super Bowlba jutni, ha első kiemelt lett – most erről gyakorlatilag lemondhat a csapat, és az sem kizárt, hogy már a második körben kénytelen lesz idegenben játszani. Az idei szezon alapján ez nem sok jót jelent.

 

A Patriots eddig veretlen hazai pályán (6-0), idegenben viszont nyolcból ötször kikapott. Ráadásul 2001 óta most a leggyengébb idegenben a csapat:

 

 

A Patriots az ezredforduló óta többnyire mindig ugyanarra volt képes idegenben, mint hazai pályán (az összesített átlagok között nem véletlenül van csak 1,3 pontnyi különbség). Persze voltak kiugrások: 2006-ban kiemelkedően jók voltak idegenben, 2014-ben és 2009-ben pedig hazai pályán, de még soha nem fordult elő olyan, hogy két számjegyű különbség legyen a hazai és az idegbeli pontszerzések átlaga között.

 

Idén viszont majdnem 12 ponttal szerez többet hazai pályán a Patriots, mint idegenben, ami hihetetlenül nagy szám, ráadásul a 21,6 pont is negatív rekordnak számít. Kellene azért az a kiemelés.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!