Connect with us

Hír

A hét játékosai – Week 13

Ha szerda, akkor menetrendszerűen érkeznek a hét legjobbjai. Támadó oldalon a futók taroltak és köztük van olyan is, akiről nem sokan gondolták a szezon elején, hogy ilyen teljesítményre lesz képes. Nézzük akkor, hogy kiket választott a liga. 

AFC

A hét támadója: Phillip Lindsay (Denver Broncos)

A Broncos a nem túl jó rajt után már joggal reménykedhet a palyoffban. A védők mellett most már a támadók is egyre jobban szerepelnek. Lindsay pedig ebből az offense-ből kiemelkedik, az offseason egyik legnagyobb igazolása volt a fiatal futó. A Bengals ellen 20 futásból 159 yardot szedett össze és mellette még két alkalommal a célterületre is beért. Lindsay 2005 óta az első nem draftolt újonc, aki a hét legjobb támadója lett. Akkor Samkon Gado érdemelte ki ezt az elismerést.

A hét védője: Xavien Howard (Miami Dolphins)

Az utóbbi hetekben Howard teljesítménye figyelemre méltó. A Colts ellen még nem lehetett a hét legjobbja, hiszen akkor kikaptak a delfinek, pedig már akkor is két interceptiont szerzett. A Bills ellen pedig meg tudta ismételni ezt a teljesítményt és ott is kétszer szedte le Allen passzát, ezen kivül még négy szerelés és két passzleütés is szepelt a statisztikájában a meccs végén. Howard második hét védője címe ez, ezzel pedig ő lett a negyedik Dolphins DB, aki egynél több díjat sepert be.

A hét special team játékosa: Desmond King (Los Angeles Chargers)

A Chargers még nem adta fel, hogy akár a csoportját is megnyerje és e cél elérésben fontos lépés volt a Steelers elleni győzelem. A szoros győzelemből King is kivette a részét. A special team tagjaként egy 73 yardos punt return TD-je volt és mellette még 10 szerelést is szerzett. Kingnek idén ez már a második hét legjobbja díja, a kilencedik héten a legjobb védő lett, ezzel pedig ő az egyetlen játékos idén, aki több kategóriában is el lett ismerve.

NFC

A hét támadója: Todd Gurley (Los Angeles Rams)

Gurley vezetésével a Rams visszavette a vezetést az NFC-n belül, így ha most lenne vége az alapszakasznak, ők kapnák az első kiemelést. Goff tőle szokatlanul nem túl jó napot fogott ki, így kellett is az RB jó szereplése a Lions elleni győzelemhez. 26 kísérletből 165 yardot szorgoskodott össze és Lindsay-hez hasonlóan neki is két TD-je volt. Gurley ötödik alkalommal lett a hét legjobb támadója és ha ez elmúlt két évet vesszük figyelembe, nála többet senki nem kapott.

A hét védője: Bobby Wagner (Seattle Seahawks)

A szezon elején lesajnált Seahawks most már reálisan pályázik az egyik wild card pozicióra. A védelem hiába alakult át, idén is jól szerepelnek. A 49ers ellen Wagner nyújtott remek teljesítményt. 12 szerelés mellett egy sack, egy picksix és egy kiharcolt fumble is bekerült a statisztikájába. Wagner első alkalommal szerepel ezen a listán és a Seahawks történetében a nyolcadik LB, aki megkapta ezt a címet. Ő lett az első Utah State játékos, aki a hét legjobbja lett.

A hét special team játékosa: Aldrick Rosas (New York Giants)

Ezt már többször elmondtuk, hogy a mai NFL-ben mekkora kincs egy jó rúgó. A Giants pedig megtalálta az övét. Rosas ebben a szezonban remekül rugdalja a labdákat és a Bears elleni győzelemből is kivette bőven a részét. Három mezőnygól mellett ugyanennyi extra pontot is sikerült értékesítenie hiba nélkül. Az egyik field goal pedig a győzelmet jelentette a hosszabbításban. Rosas első díja ez, a Giants történetében pedig ő a nyolcadik, aki megkapta az elismerést.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!