Connect with us

Érdekességek

A Colts-Chiefsre várják a valaha volt legtöbb pontot szabadtéri rájátszás meccsen

A fogadóirodák rengeteg pontot várnak a ma magyar idő szerint 22:40-kor kezdődő Colts@Chiefs összecsapástól. Vegasban 57 pontban húzták meg az over/under határt a találkozóra, ami a valaha volt legmagasabb egy szabadtéren rendezett rájátszásmeccsen. Az eddigi rekord 56,5 volt, amit az öt évvel ezelőtti Broncos-Patriots tartott, ahol Tom Brady és Peyton Manning csaptak össze.

 

 

Ma Patrick Mahomes és Andrew Luck pakolhat fel sok pontot a táblára. A Chiefsé volt az egyik legjobb támadósor és az egyik leggyengébb védelem az NFL-ben idén, a Colts pedig az egyik, ha nem a legjobb formában lévő csapat a ligában, ráadásul Indianapolisban is az offense az erősebb, így nem véletlen, hogy sokpontos meccsre van kilátás.

 

Az időjárás kicsit keresztbe tehet a terveknek, reggel még havazott az Arrowhead fölött, aztán meglátjuk, kickoffra lesz-e csapadék és ha lesz, milyen formájú – jelen állás szerint az első félidőben több centi hó is eshet. Az idei szezon rekordokat döngetett szerzett pontokban, a wild card körben azonban nem záporoztak a TD-k. Talán most jön egy kis korrekció és ismét sok pontos meccseket láthatunk.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!