Connect with us

Érdekességek

A Patriots a Super Bowlon is underdog

Kialakult az 53. Super Bowl párosítása, ráadásul a 17 évvel ezelőtti nagydöntő ismétlésére kerül majd sor magyar idő szerint február 3-a éjjelén. Akkor a Rams legyőzésével a New England Patriots elindított egy dinasztiát. Akkor a Pats hatalmas, 14 pontos underdog volt és most is őket tartja esélytelenebbnek Vegas, még ha közel sem annyira, mint 17 éve.

A Los Angeles Rams 1 pontos favoritként nyitott, majd a cikk megírásának pillanatára már 2 pontra ugrott a line. A Patriots pedig nem volt underdog Super Bowlban épp a Rams elleni 17 évvel ezelőtti találkozó óta. Érdekes, hogy az over/under vonalat 58-ban határozták meg, ami histórikusan nagy, a legmagasabb határ a Falcons-Patriotson volt két éve, akkor 57-ben húzták meg ezt a határt.

A Patriots szurkolói tehát továbbra is vehetik Edelman “Bet Against Us” pólóját, amivel arra próbálják felhívni a figyelmet, hogy fogadjon csak ellenük mindenki, majd ők megmutatják. Ahogy tették ezt a Chiefs ellen is – még ha egyáltalán nem is fogadott ellenük mindenki.

UPDATE: Mire felkeltem már a Patriots a favorit. 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!