Connect with us

Hír

CJ Anderson: Amikor a Raiders kivágott, azt hittem vége a szezonomnak

Mindannyian meglepődtünk, hogy CJ Anderson egy mérkőzésre van a Super Bowltól, miután alig játszott Carolinában, majd Oaklandben is. De nem csak minket ért ez váratlanul, hanem magát a játékost is. Ha valaki azt mondta volna Andersonnak egy hónappal ezelőtt, hogy ő lesz egy csapat legtöbb futott yardot szerző játékosa a divisional körben, biztosan kiröhögte volna az illetőt.

Nem hittem volna el ezt egy hónappal ezelőtt. Amikor kivágtak Oaklandből azt hittem, vége a szezonomnak és remélhetőleg az önéletrajzom alapján valaki ad még nekem egy esélyt márciusban a szabadügynökpiacon.

Andersont 2018-ban három csapat is lapátra tette: előbb a Broncos, majd a Panthers, és végül a Raiders. Amikor a Raiders kivágta, nem vette fel senki waiverről, így a futó úgy gondolta, legközelebb majd márciusban lesz lehetősége szerződni valakivel. A Rams viszont megkereste, leigazolta és Gurley sérülése miatt játszatta is. A kiváló támadófal mögött pedig Anderson három meccse során 167, 132 és 123 yardot futkározott össze. Nem rossz teljesítmény attól, akit három csapat vágott ki az évben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!