Connect with us

Hír

CJ Anderson: Amikor a Raiders kivágott, azt hittem vége a szezonomnak

Mindannyian meglepődtünk, hogy CJ Anderson egy mérkőzésre van a Super Bowltól, miután alig játszott Carolinában, majd Oaklandben is. De nem csak minket ért ez váratlanul, hanem magát a játékost is. Ha valaki azt mondta volna Andersonnak egy hónappal ezelőtt, hogy ő lesz egy csapat legtöbb futott yardot szerző játékosa a divisional körben, biztosan kiröhögte volna az illetőt.

Nem hittem volna el ezt egy hónappal ezelőtt. Amikor kivágtak Oaklandből azt hittem, vége a szezonomnak és remélhetőleg az önéletrajzom alapján valaki ad még nekem egy esélyt márciusban a szabadügynökpiacon.

Andersont 2018-ban három csapat is lapátra tette: előbb a Broncos, majd a Panthers, és végül a Raiders. Amikor a Raiders kivágta, nem vette fel senki waiverről, így a futó úgy gondolta, legközelebb majd márciusban lesz lehetősége szerződni valakivel. A Rams viszont megkereste, leigazolta és Gurley sérülése miatt játszatta is. A kiváló támadófal mögött pedig Anderson három meccse során 167, 132 és 123 yardot futkározott össze. Nem rossz teljesítmény attól, akit három csapat vágott ki az évben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!