Connect with us

Hír

“Nehéz elképzelni” Antonio Brownt a Steelersben 2019-ben

Akik szerint Antonio Brown elcserélésére nincs sok esély, hiszen ilyen játékostól nem szoktak csak úgy megválni a csapatok, főleg ha 20 millió dollárt kell benyelniük utána, azok a jelek szerint tévednek. Art Rooney, a Steelers tulajdonosa ugyanis beszélt arról, hogyan is áll a helyzet AB-vel.

Jelenleg nem tudunk mit csinálni, van időnk meghozni a döntést. Körbejárunk minden lehetőséget. Nem fogjuk kivágni, de minden más opció lehetséges.

A minden más opció reálisan a trade lehet egyedül – vagy Brown megtartása, de Rooney szerint erre nincs sok esély.

Jelenleg nehéz elképzelni, hogy a csapatnál lesz az edzőtábor kezdetén júliusban. De nincs értelme bezárni minden ajtót. Meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok. Lehet, hogy megkeres minket és többet megtudunk arról, hogy hol is áll ő valójában.

Rooney azt is elmondta, hogy a fizetési sapka nem fogja meggátolni őket semmiben, még ha 20 millió dollárt be is kell nyelniük halott pénz formájában – az ő gondolkodásuk szerint valójában spórolnak Brownon a következő évekre. Nagyon érdekes sztori lesz ez még a következő hónapokban. Hivatalosan március 13 a ligaév kezdete, ekkor lehet majd elcserélni Brownt, de tavaly is láttuk, hogy születtek már korábban megállapodások.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!