Connect with us

Hír

Leonard Fournette maradhat Jacksonville-ben

Nagy port kavart a Jaguars utolsó fordulós találkozója, ahol a csapat két futója, Leonard Fournette és T.J. Yeldon viselkedése nem nyerte el Tom Coughlin tetszését. Akkor arról informálták a játékost, hogy a garantált összegeket megszüntetik a szerződésében, ami akár az elcseréléséhez is vezetett volna, de úgy tűnik kibékültek a felek.

 

 

A Jaguars vezetősége tegnap ült le a futóval, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, és Ian Rapoport, az NFL Network insidere információi alapján jól sikerült a megbeszélés, és továbbléptek a sérelmeken. Ám a hírekben továbbra sem írnak arról, hogy végül a 23 éves futó szerződésében visszaállították volna a garantált tartalmakat. Egyesek azt is kérdőre vonták, hogy ez lehetésges-e egyáltalán, de nem ismerjük teljesen a záradékokat. Reuben Foster esetében már láthattuk, hogy problémás játékosok esetében köthetnek olyan megállapodást az illetővel, hogy bármilyen balhé esetén elvesztik a garantált státuszt a szerződésükben.

 

Ennek ellenére mind ő, mind Tom Coughlin fátylat borított a történtekre, és szeretnének a 2017-es formájukban visszatérni az előttünk álló idényre. Az ördög viszont sosem alszik, és ha Fournette szerződéséből tényleg kivették a garantált tartalmakat, akkor a következő ellentét kirobbanásakor könnyen túladhatnak rajta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!