Connect with us

Hír

Új offense stábtagokkal vág neki a szezonnak a Redskins

Jay Gruden bár sokáig a rájátszás közelében tartotta a csapatot, végül a sorozatos sérülések miatt elvérzett a harcban, ezzel az állását is fenyegetve. Ám a Redskins nem akarta meneszteni őt, ugyanakkor néhány offense stábtagját lecserélték, jelezvén, hogy kapja össze magát.

 

 

A legfontosabb, hogy új támadókoordinátorral kezdi meg a 2019-es felkészülés a csapat, de gyakorlatilag házon belül oldották meg ezt egy helycserével. Az eddigi OC, Matt Cavanaugh senior asszisztens szerepkörbe került, a helyét pedig az eddigi QB edző, valamint passzjátékokért felelős szakember, Kevin O’Connell vette át. A 33 éves szakembernek ez lesz az első koordinátori munkája az NFL-ben, korábban QB edzőként (Browns) és asszisztensként (49ers) dolgozott a ligában, de a Redskins félt attól, hogy más elhappolja. A korábbi harmadik körös irányító csillaga ugyanis sokak szerint felfelé száguld edzőként, amire több csapat is felfigyelt már, ezzel az előléptetéssel viszont erre az évre biztos magához láncolta őt Bruce Allen general manager.

 

A stáb új TE edzőt is kapott, az utóbbi három szezont Green Bayben töltő Brian Angelichio most a fővárosban fogja segíteni a tight endek munkáját. O’Connel előléptetésével az irányító edző poszt is megüresedett, amire Ken Zampese-t hívta interjúra a csapat. Bár ő a fő esélyes a munkára, még nem nevezték ki hivatalosan a korábbi Bengals támadókoordinátort, aki az elmúlt két szezonban a Browns QB edzője volt.

 

A vérfrissítés nem ártott, hiszen Cavanaugh alatt folyamatosan romlott a támadósor, utóbbi két szezonjában a 28. és a 29. helyen volt a total offense mutatókban a Redskins. Alex Smith kiesése sem jött jól a csapatnak, így lehet, hogy O’Connell kapásból egy újonc irányítót kaphat a kezei közé.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!