Connect with us

Hír

McVay: Le lettem meccselve

Élete első Super Bowljára készült vezetőedzőként Sean McVay, aki egyben a legfiatalabb edző volt a Super Bowlon résztvevő csapatok történelmében. Talán ez is közrejátszott abban, hogy megilletődötten játszott csapata, és Belichick bábuként rángathatta.

 

 

A liga egyik legjobb támadósora három ponttal, 8 punttal és sokáig 0%-os 3rd down sikerességgel hozta le a Super Bowlt, ez alighanem összefoglalja, mennyire is volt gyenge a Rams támadójátéka. Szinte minden csődöt mondott a támadósorban, amikor meg sikerült volna valami, akkor az büntetés miatt lett visszavonva. McVay magára vállalta a felelősséget, és elismerte, hogy most bizony el lett verve.

 

Le vagyok sújtva… A srácok jól csinálták a dolgukat, de az én elhibázott döntéseim miatt nem tudtuk ezt kihasználni, és pontokat szerezni. Nem tudom hogy lehet ezen túllépni, egyszerűen le lettem meccselve egy Super Bowlon.

– mondta.

 

A szakembert leginkább Todd Gurley miatt vették elő (ismét) a sajtóban, aki alig kapott lehetőséget. McVay itt is önmagát hibáztatta, miszerint játékosa gyenge teljesítménye az ő döntése miatt történt meg, hogy kevés lehetőséget biztosított neki. Gurley ugyebár egy emlékezetes 13 yardos first downnal adhatott volna reményt a Ramsnek a felzárkózásra, ám John Sullivan holdingja miatt az a játék semmissé vált, McVay szerint ez lehetett talán az utolsó szög abban a bizonyos koporsóban.

 

Az egy arconcsapással ért fel, hiszen az első nromális drive-unk volt, amivel átérhettünk a Patriots térfelére. Todd remekül látott a pályán, és kiválóan vágott be, hogy aztán egy első és 20-szal a saját 33 yardosunkról jöjjünk. Ez a játék adhatta volna meg a ritmust, ami egész meccsen hiányzott belőlünk, de végül nem sikerült.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!