Connect with us

Hír

Gronknak fájnak a sérülések, de egyelőre csak bulizni akar, nem a jövőjéről beszélni

Élete talán legrosszabb alapszakaszán van túl Rob Gronkowski, a New England Patriots tight endje, aki viszont feltámadt poraiból a rájátszásra, és az ő zsenialitásai kellettek a Chiefs illetve a Rams elleni győzelemhez is. A nagy kérdés azonban még mindig fennáll vele kapcsolatban: ez volt a búcsúja, vagy sem?

 

 

Gronkowskiról megjelentek a hírek, hogy a Super Bowl végeztével visszavonulna a profi futballtól, hiszen annyi sérülés és ütés érte a testét, ami majdhogynem tönkretette. A döntő előtt is nyilatkozott a sérüléseiről, hogy aztán a Super Bowlon összeszorított fogakkal is, de győzelemhez segítse csapatát. Gronk ugyanis ezen a meccsen is megsérült a változatosság kedvéért, mikor az egyik elkapása egy fájdalmas szereléssel végződött. Ugyanakkor ez az elkapás kellett ahhoz, hogy feltegye első pontjait az eredményjelzőre a Pats, csakhogy a játékos számára ez nem maradt bűntetlenül.

 

Gronk a mérkőzés után elmondta, hogy ez a meccs végéig piszkosul fájt neki, ennek ellenére összehozta azt a bizonyos elkapást, ami a Patriots első touchdownját szülte meg. A győzelem után felvetődne a csúcson való visszavonulás, de Gronkowski nem ezzel akar most foglalkozni. Szokásához hűen annyival intézte el ezeket a kérdéseket, hogy erre még egy-két hétig nem áll készen, egyelőre csak bulizni akar és ünnepelni a Patriots hatodik Lombardi-trófeáját.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!