Connect with us

Hír

A Giants nem tageli Landon Collinst

A New York Giants nem fogja rárakni a franchise taget a safety Landon Collinsra a ma esti határidő előtt az NFL Media információi szerint, így a kiváló játékos szabadügynök lesz jövő héttől – hacsak hirtelen meg nem egyeznek a felek egy hosszú távú szerződésről, de erre elég kicsi az esély.

Abból a szempontból nem számít meglepő döntésnek, hogy Dave Gettleman general manager elhintett már erre utaló mondatokat korábban, illetve a játékos is elvitt már minden fontos dolgot az öltözőjéből és elköszönt a csapattársaktól, edzőktől is, tehát váratlannak semmiképp sem nevezhető a hír. Olyan szempontból ellenben meglepő döntés, hogy Collins top formájában All-Pro szintű safety és minden bizonnyal a Giants védelmének legjobb játékosa.

A hírek szerint borzasztóan jó piaca lesz Collinsnak és versenyezhet Earl Thomasszal a legjobban fizetett safety címért, amit most Eric Berry birtokol évi $13 millióval. A 25 éves játékos háromszoros Pro Bowler és 2016-ban All-Pro is volt. Jól használva, a line of scrimmage körül igazi playmaker és posztja egyik legjobbja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!