Connect with us

Hír

Rosen ott lesz a Cardinals első edzésein

A Cardinals hétfőn megkezdi első edzéseit a holtszezonban, ahol a hírek szerint ott lesz Josh Rosen is. Ez így önmagában nyilván kevésbé érdekes, hiszen jelenleg mégiscsak a csapat kezdő irányítójáról van szó, azonban lehet róla beszélni a Cardinals tervei kapcsán.

Ugyebár ha Rosen nem jelent volna meg, akkor elég egyértelmű lett volna, hogy jön a csere, majd Kyler Murray 1/1-re (utóbbit így is szinte biztosra veszik a legtöbben). Így járt Emmanuel Ogbah is, és Duke Johnson is hasonló cipőben jár. Így viszont továbbra is nyitottak a lehetőségek és nem tudja hivatalosan ország-világ, hogy elcserélné a Cardinals Rosent. Azonban nagy slamasztikába kerülhet a csapat, ha esetleg a másodéves irányító megsérül, hiszen akkor senki nem cserélne érte (vagy csak nevetségesen alacsony ellenértékért).

Adam Schefter arról is informálta a nagyérdeműt, hogy ugyan kapott már ajánlatokat, egyelőre a Cardinals nem elegyedett egyeztetésekbe Rosen elcserélése kapcsán. Egyelőre.

A hírek egyébként arról szólnak, hogy kapott már második körös ajánlatot a Cardinals, azonban nem akarják leégetni magukat és egy első köröshöz nagyon hasonló ellenértéket akarnak kapni. Valószínűleg hasonlóan, mint a Giants OBJ kapcsán, mikor Gettlemanék Jabrill Pepperst egy extra első körös pickként tálalták a médiának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!