Connect with us

Hír

Jöhet a 200 target Davante Adamsnek?

Davante Adams jelenleg is a liga egyik legjobb elkapója. Tavaly 111 elkapást, 1386 yardot és 13 TD-jegyzett, Aaron Rodgers pedig 169-szer vette célba őt a szezon során, ami Julio Jones mögött a második helyre volt elég az elkapók közt. Úgy tűnik a Packers irányítója úgy látja, hogy ez sem elég.

Szeretnék még többet passzolni Davanténak. Mindig üresen van. Minél többet kell őt keresnünk és a kezébe kell adnunk a labdát. Nincs azzal semmi baj, ha van egy ennyire dinamikus go-to guy (egy játékos, akire mindig lehet számítani), akinek minél többet próbáljuk a kezébe juttatni a labdát.

Rodgers azt is hozzátette, hogy szükség van kiegészítő emberekre a passzjátékban, mint Jimmy Graham vagy Marquez Valdes-Scantling, akinek jó tavasza volt. Mögöttük Equanimeous St. Brown, Geronimo Allison, Trevor Davis, J’Mon Moore és még kisebb nevű játékosok vannak rosteren elkapó poszton, a Packers pedig idén nem erősített ezen a fronton – sőt, Randall Cobb távozásával csak gyengült a gárda. Talán a draftolt tight end Jace Sternberger fel tud lépni szezon közben egy valid fegyverré Jimmy Graham mellett / mögött.

Addig is, sok Adams elkapásra lehet számítani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!