Connect with us

Hír

Lehet aggódni Gurley térde miatt

Az előző rájátszás és azt követően a holtszezon egyik legérdekesebb kérdése, hogy mi a helyzet Todd Gurley térdével. Pontos információink nincsenek, a csapatnál nem közölnek semmi egyértelműt, azonban aggodalomra adhat okot, hogy limitálják az edzésmunkáját így több hónappal az utolsó meccsek után is – ahol szemmel látható nagy sérülést, ami hosszú rehabiltációt igényelne, nem szenvedett. Most Jay Glazer insider beszélt a helyzetről egy kérdezz-felelek során.

Aggodalomra ad okot a helyzet. Nem dőlt össze a világ, de még mindig óvatosak, okosan kezelik. Bedagadt a térde tavaly, ez pedig egy olyan térd, ami sok mindenen ment már keresztül. Ezt pedig előbb-utóbb figyelembe kell venni, főleg hogy le kellett ültetnük az év végén. Nincs semmi végzetes, de egyértelműen figyelni kell rá és fel kell készülni arra az esetre, ha ismét bedurranna. Ezt a leckét már tavaly megtanulták. Épp ezért nem edz egyelőre.

Gurley-nek 2014-ben elszakadt a keresztszalagja még az egyetemen, az NFL-ben három szezon alatt azonban nem jött elő semmi probléma a térdével. Aztán tavaly az első fordulóban a Raiders ellen bedagadt a térde bármilyen különösebb sérülés nélkül, majd decemberben ismét bedagadt, így nem is játszott az alapszakasz végén, illetve a rájátszásban sem nyújtott tehetségéhez méltó teljesítményt.

Valami baj biztos van a térdével. Egyes hírek szerint artritiszes, mások szerint porcleválás miatt vannak problémái, pontosan azonban nem tudni, mi a baj. Érdekes lesz figyelni, hogy mi lesz a helyzet vele kapcsolatban a szezonban és mennyire tudja majd a Rams workhorse futóként használni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!