Connect with us

Hír

Zeke Mexikóban nyaral, a Cowboys meg leigazolta Alfred Morrist

A Cowboys nem akarja beadni a derekát Ezekiel Elliott holdoutja kapcsán, így Jerry Jonesék inkább felkészülnek a legrosszabbra, és leigazolták Alfred Morrist, aki játszott már Dallasban. Az újoncként még a Redskinsben berobbanó running back öt meccsen volt kezdő a ‘Boysban akkor, amikor Elliott hatmeccses eltiltását töltötte két évvel ezelőtt.

Elliott mindeközben Cabóban, Mexikóban nyaral és remélhetőleg edz a szezonra. Jonesék leraktak egy szerintük korrekt szerződést Zeke elé, azonban nyilvánvalóan a futónak ez nem tetszett. A csapat azonban a jelek szerint meghúzott egy vonalat, és inkább azt üzeni a klasszis futónak, hogy nélküle is elkaristolnak majd valahogy, de mindenesetre felkészültek a hiányára.

A Cowboysnál valószínűleg azt remélik, hogy Elliott is pont ugyanúgy jár el, mint Emmitt Smith tette 1993-ban. Smith kihagyott két meccset – mindkettőt elbukta a Cowboys -, majd aláírta az asztalon lévő kontraktust. Nem kapott annyit, amennyit szeretett volna, mégis visszatért a gárdához, majd 1486 yardot és 9 TD-t futva MVP lett, a Cowboys pedig megnyerte a Super Bowlt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!