Connect with us

Hír

A nyugdíjból hívja vissza Ryan Kalilt kezdő centernek a Jets

Ryan Kalil a 2018-as szezon végén bejelentette visszavonulását, azonban a jelek szerint a Jets meg tudta győzni, hogy visszatérjen a nyugdíjból és lehúzzon még egy szezont. Az új general manager, Joe Douglas állítólag már hét hete próbálja meggyőzni a játékost, most pedig sikerült neki egy egyéves $8,4 milliós szerződés keretein belül.

Kalil teljes 12 éves karrierjét Carolinában töltötte. 2016-ban és 2017-ben váll- és nyaksérülés miatt alig játszott, tavaly viszont mind a 16 meccsen kezdő volt a Panthersben. A 34 éves játékos elég rossz értékeléseket kapott a PFF-től tavaly mind futás-, mind passzblokkolásban – konkrétan rosszabbat, mint a Jets eddigi kezdője, Jonotthan Harrison.

A center poszt talán a holtszezon legnagyobb needje volt a támadóoldalon a Jetsnél, most pedig egy kétszeres All-Pro kerül Sam Darnold elé, aki fizikailag ugyan már megkopott, a hasznát azonban főleg mentálisan láthatjuk majd. Amellett, hogy kiváló vezér, nagyon jól érti a játékot, így sokat segíthet majd a másodéves irányítónak a protekciókban és a védelmek olvasásában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!