About the author

9 Comments

 1. 1

  Kenny79

  Brees visszaesése probléma? :) Még ha 50 % osan játszik is, akkor is jobb legalább 25 csapat irányítójánál. Nem ezen fog múlni a Saints teljesítménye.

 2. 2

  Fetyke

  Azért ne túlozzunk! :)
  Amiről Dani is beszélt a podcastban, a tavalyi, hálaadás utáni visszaesése után nagyjából középmezőny alját teljesítette Drew. Ha azt a formát előbb kezdi hozni, akkor a szenteket nagyjából el is lehet felejteni. Úgyhogy azért nem mindegy! Nagyon nem!

 3. 3

  katonadani

  Kenny mondjuk azt mondta h a csapatok háromnegyede kiegyezne az 50%-os teljesítményével :D (ami sztem még gyengébb, mint az év végén mutatott)

 4. 4

  Leonidasz007

  Na inkább te túlzol. Volt 2 gyenge meccse, de a többin az élmezőny alját surolta mintsem a középmezőnyét. Egesz evben MVP formaban jatszott aztan visszaesett a teljesitmenye es egy szimpla top15 vége teljesitmenyt nyomott. Szal jól beszèl Kenny, azert a csapatok harmada kiegyezene azzal a Breesel

 5. 5

  Kenny79

  De még az is erősebb, mint sok kezdő irányító teljesítménye!

 6. 6

  Fetyke

  Maradjunk annyiban, hogy az 50%-os Brees már nem sok irányítónál lenne jobb. Nézted te a tavalyi QB teljesítményeket? Tavaly vagy 15 QB is 95 fölötti ratinggel teljesített (90 fölött pedig még több), úgyhogy jelenleg már olyan közepes lézengéssel nem igen lehet megélni.
  Most megmondom (nem hiszem, hogy ezzel túl bátor lennék), ha a tavaly év végi Brees-t látjuk a szezon nagyobb részében, akkor a csoportot a Falcons nagyon magabiztosan viszi majd, a szenteknek pedig januárban már nem kell majd meccset játszaniuk.

 7. 7

  Fetyke

  A középmezőny alját én is eltúloztam. Egy sima középszint valóban inkább megfelel a valóságnak.
  Két apróságba azért még belekötnék viszont. :) Kenny nem a csapatok harmadát, hanem a háromnegyedét említette (ugye 25 irányítónál legalább jobb az 50%-os Brees), ami lássuk be nevetséges! A másik pedig az, hogy Brees teljesítményétől ne függne a Saints szezonja. Hát akkor mégis mi a fészkes fenétől? :)

 8. 8

  panthersfan

  mondjuk amikor Brees 5-6 éve hozta sorozatban az 5000 yardos szezonokat, nem sokra ment vele a Saints, ezzel szemben simán benne van az is a pakliban, hogy Brees összecsuklik, mint Manning apó, aztán mégis kisegíti a csapat és meglesz az a gyűrű, bár ezt nagyon nehezen tudnám elviselni :)

  (az is elhangzott az adásban, hogy Payton majd sémából megold mindent, hát azért annak is vannak határai, voltak korábban is azért)

  egy-egy szezon annyi minden nüanszon múlhat, és a semmiből mindig van 1-2 kifutó jó teljesítmény (ugye csoportutolsókból rendre lesznek csoportelsők, de nem csak ilyesmire gondolok), és az is menetrendszerű, hogy 1-2 jobb csapat összeesik. most a Panthers tavalyi szezonja egész jó kis példa, a 6-2-es kezdés kifutott és jobb volt, mint amit ért a csapat, aztán nem történt nagy dolog, és jött egy 0-7-es széria – a Steelers elleni kivégzés kivételéven ráadásul mind egylabdás; végül 3-7 lett ugye az egylabdás mérleg. és mindezek ellenére így is alig maradt le a csapat a wild cardról, mert tavaly például nem kellett 11 meccs az 5-6. helyhez. mindig mindenki csak nagy dolgokat hangoztat (mi van ha Brees vagy Newton sérül le mert csak az okozhat nagy hatást) de fingunk sincs, hogy mi lesz az egyes csapatok idei szezonjában a kulcsmomentum. persze nyilván a fingunk sincs c. elmélkedéssel nehéz 8 órányi podcastot megtölteni :D

  azt számolja valaki, hogy az under/over tippek végén összesen mennyivel lesz több győzelme a csapatoknak, mint veresége? :)

 9. 9

  ahanem

  A liga legjobb támadósorai a legrosszabb védelmek ellen, ahol mégis sikerült 23 pontos meccse(ke)t összehozni.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team