Connect with us

Hír

Antonio Brown bocsánatot kért, megbüntették, megint kiakadt

Micsoda szappanopera! Antonio Brown tegnap még bánta minden tettét (nekitámadt Mayocknak), bocsánatot kért és megbocsátást nyert. Ahogy ő fogalmazott: “Szeretnék bocsánatot kérni a csapattársaimtól, az egész szervezettől. Nagyon izgatott vagyok, hogy itt lehetek, hogy a Raiders része vagyok, és ezt hamarosan ti is meglátjátok.”. Milyen kár, hogy ez nem tartott sokáig.

 

 

Nehéz eldönteni, hogy a Raiders vagy AB a nagyobb, hát, jobb szó nélkül idióta a történetben. A klasszis elkapó megszegte a csapat szabályait, kiakadt egy teljesen jogos büntetésen, majd megtámadta a főnökét, kockáztatva ezzel 30 millió dollárt, ami elég magasra teszi a lécet. Ugyanakkor a Raiders mindezt kvázi annyiban hagyta, eltűrt egy eltűrhetetlen cselekedett, ami egyrészt nem vet jó fényt a szervezetre, másrészt rendkívül rossz üzenete van a csapat többi játékosa felé, hisz ezek szerint, ha jó vagy, bármit megtehetsz.

 

Ám legyen, így alakult, de legalább vége lett: AB megijedt az eltiltástól és legalább látszólag meghunyászkodott, a csapat pedig az arcvesztésért cserébe visszakapta legjobb játékosát. Ez az idilli állapot viszont csak pár óráig tartott ki.

 

A Raiders ugyanis ismét megbüntette AB-t, mert nekitámadt Mayocknak. Ez egy teljesen jogos lépés (bár ha a csapat tudja, hogy labilis, akkor miért akar vele keménykedni), az elkapó viszont megint kiakadt, melynek ez a videó lett az eredménye (a videó alatt feliratozott szöveg egy beszélgetés AB és Gruden között, és állítólag a főedző nem ment bele a beszélgetés felvételébe és publikálásába):


Nem tudni, mi lesz ennek az egésznek a vége, de egyelőre úgy fest, hogy itt mindkét fél csak veszíthet, és nem is keveset.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!