Connect with us

Hír

Állítólag több Dolphins-játékos is menekülne az 59-10-es vereség után

Miután a Dolphins megalázó vereséget szenvedett a Ravenstől, el kezdett terjedni a hír, hogy több játékos is szólt az ügynökének, hogy le akar lépni. Ezzel kapcsolatban az NBC meg is kérdezte Brian Flores főedzőt, aki nem tudott mit hozzáfűzni a dologhoz:

 

Nem tudok ennek a hírnek a pontosságáról beszélni. Mi semmilyen hasonló információt nem kaptunk a játékosoktól vagy az ügynököktől. Úgy gondolom, az építkezésre és az elindított folyamatokra kell koncentrálnunk és nem kell az ilyen, kívülről jövő híresztelésekkel.

 

 

Sok olyan játékosa nincs a Dolphinsnak, akért tolonganának a csapatok. Reshad Jones egy korrekt safety, de 13 milliós fizetéssel még egy hetedik kört sem fog érte senki adni. Xavien Howard egy jó kis corner, de őt pedig a Dolphinsnak nem érdeke eladni, pláne azután, hogy idén kapott egy 75 milliós szerződést. Hasonló a helyzet a fiatal linebackerekkel, mint Jerome Baker és Raekwon McMillan, vagy a safety Minkah Fitzpatrick-kel, de Allen Hurnsért vagy DeVante Parkerért ugyan ki akarna cserélni?

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!