Connect with us

Hír

Cserélt a Packers és a Raiders, Eric Fisher kidőlt

A Raiders cserélt egyet a Packersszel, a Cowboys kivágta első körös bustját, Brees megúszta az IR-t – csütörtök délutáni hírcsokor.

 

 

Ian Rapoport infói szerint a Raiders megszerezte a Packerstől az elkapó Trevor Davist. A 2016-ban ötödik körös játékos karrierje során 9 elkapásból 122 yardot szerzett egyetlen TD mellett. Főleg a speciális egységben használható visszahordóként.

 

A Cowboys hivatlosan is kivágta Taco Charltont, aki 2017-ben 1/28-as volt. A pass rusher két pickel hamarabb lett kiválasztva, mint TJ Watt, de óriási bust lett: 27 meccsen csak négy sacket szerzett.

 

Eric Fisher ágyéksérüléssel bajlódik, így a Ravens elleni rangadót biztosan kihagyja a Chiefs LT-je. A visszatérésének pontos dátumát egyelőre még nem tudni.

 

A Saints nem tette IR-re Drew Breest. A hírek szerint az irányító hat hét alatt rendbe jöhet és visszatérhet, míg IR esetén nyolc hetet kellene kihagynia, így érhető a döntés.

 

A Redskins IR-re tette a CB Dominique Rodgers-Cromartie-t. A védő egy rövid visszavonulás után írt alá a Redskinshez idén, de nem tartott sokáig a szezonja.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!