Connect with us

Hír

TRADE: Pass rushert szerzett a Brownstól az Eagles

A Cleveland Browns eladta a pass rusher Genard Averyt a Philadelphia Eagles számára egy 2021-es negyedik körös pickért cserébe – jelentette be a Browns.

Avery 2018-ban ötödik körös pick olt (150. overall), tavaly mind a 16 meccsen pályára lépett – ötön kezdőként -, ez idő alatt 40 tackle-t, 4,5 sacket, 14 QB hitet, egy kierőszakolt- és egy összeszedett fumble-t tett fel a statisztikai lapjára. Idén mindössze két meccsen szerepelt és többször egészségesen is inaktív volt.

Alulméretezett, de nagyon atletikus DE-ről van szó, aki az Eaglesnél rotációs szerepet tölthet be, és a speciális egységben kaphat szerepet. Van benne potenciál több draftguru szerint is, amit a Browns nem tudott kihozni belőle, de így is meglepően magas az ellenérték. Ugyan Avery még két és fél évig olcsó tagja lesz a keretnek, mégis magasabb körös picket adott érte a csapat, mint amennyiért draftolta a Browns, a játéka pedig nem feltétlen növelte értékét.

Meglepő lenne egyébként, ha a Brownsnak és az Eaglesnek ez lenne az egyetlen trade-ja a ma este 9 órás határidő előtt, külön-külön számíthatunk még mozgásra mindkét csapatnál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!