Connect with us

Hír

Flacco beszólt Fangiónak, aki ezután bejelentette, hogy a QB sérülés miatt nem játszik

A Broncos ismét kikapott, ismét egy utolsó másodperces mezőnygóllal. A csapat irányítója, Joe Flacco ki is akadt a főedző Vic Fangióra annak konzervatív felfogása miatt, majd nem sokkal később a HC bejelentette, hogy Flacco sérült és nem fog játszani a hétvégén (a QB nyaka természetesen lehet sérült, de az időzítés minimum érdekes).

 

A Broncos 13-12-es előnyben támadhatott a Colts 43 yardosáról, 3&5 szituációban, 2 perccel a mérkőzés vége előtt. Fangio a futójáték mellett döntött, Phillip Lindsay-t nulla yardon megállította a Colts, a Broncos puntolt, az Indianapolis pedig köszönte a lehetőséget és behúzta a mérkőzést.

 

Egy 2-6-os csapat vagyunk, mi pedig rettegtünk attól, hogy elveszítjük a mérkőzést. 3&5 helyzetben a meccs végén kit érdekel, hogy marad-e még az ellenfélnek még egy időkérése vagy sem. Nem olyan nehéz eljutni mezőnygól távolságig. Nem értettem, hogy ugyan mi veszíteni valónk volt, miért nem próbáltunk meg agresszívek lenni

 

– nyilatkozta Flacco a meccs után. Hogy a kritika hatására vagy sem, Fangio bejelentette, hogy a következő körben már nem Flacco lesz a csapat kezdő irányítója egy nyaksérülés miatt. A helyén Brandon Allen fog játszani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!