Connect with us

Hír

Az Eagles linebackere beszólt Cousinsnak, jól megégett, majd ki is vágták

A Philadelpia Eagles 29 éves védőjét, Zach Brownt elküldték a csapattól a teljesítménye és a nagy szája miatt. A vasárnapi Minnesota Vikings elleni meccs előtt ugyanis azt nyilatkozta a másik csapat irányítójáról –  Kirk Cousinsról – hogy ő a leggyengébb láncszem a támadósorban. Elég érdekes maga a kijelentés is, főleg hogy 2017-ben még csapattársak voltak a Redskinsnél.

A mérkőzésen azonban sem Brown, sem a védelem nem tudott kiemelkedőt nyújtani és ki is kaptak 38-20-ra. (Cousins mellesleg 333 yardot és 4 TD passzt adott a csapattársainak.) A linebacker ebben a szezonban mind a 6 meccsen játszott a védelemben és a speciális egységben egyaránt. 29 tackle, két negatív yardos szerelés és két leütött labda került a neve mellé idén. Egy évre szólt a szerződése az Eagles-szel és $1,5 millió szerepelt benne. Mivel Nigel Bradham is sérüléssel küzd, így az Eagles két kezdő linebackere Nate Gerry és Kamu Grugier-Hill lehetnek a Cowboys elleni vasárnap esti rangadón.

A tanulság az, hogy ne beszélj csúnyán az ellenfeledről, mert könnyen lehet, hogy meglep, és ő okozza neked a “legtöbb kárt”.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!