Connect with us

Érdekességek

A Bearsnek el kell küldenie Davist, ha nem akarja duplán megszívni

A Bears idén igazolta le a futó Mike Davist két évre 6 millió dollárért. Nem egy nagy összeg, de Davis így sem szolgálta meg eddig a pénzét, hét meccsen 47 yardot gyűjtött. Nagyon gyorsan ki kellene vágni – még akkor is, ha idén 1 millió dollárral nőne emiatt a cap hitje –, különben a csapat elveszít egy 4. körös kompenzációs picket.

 

 

A Bears elég aktív volt idén a piacon, még ha nem is a legnagyobb nevek érkeztek: Davis mellett Buster Skrine, Cordarrelle Patterson és Ha-Ha Clinton-Dix lett Bear. Ez négy játékos, és pontosan ennyit veszített a csapat az FA-n: Adrian Amost, Bryce Callahant, Josh Belamit és Eric Kusht. Közülük Amos a legértékesebb, utána egy 2020-as 4. körös kompenzációs pick járna, már amennyiben a Bears a 10. hét előtt kivágna valakit az érkezők közül.

 

Clinton-Dix rendben van, Patterson is hasznos játékos, Skrine-t elküldeni pedig egyáltalán nem érné meg anyagilag. Adja magát tehát Davis, így ha a Bears vezérkara nem szeretne duplán ráfizetni a futóra, akkor nagyon gyorsan meg kellene tőle szabadulni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!