Connect with us

Hír

Elege lett a Brownsnak Callawayből, kivágta

Elege lett a Brownsnak az elkapó Antonio Callawayből, és még a Steelers elleni TNF előtti kivágta őt a csapat. Jött mindez épp azelőtt, hogy Callawayt eltiltották volna 10 meccsre teljesítménynövelő szerek használata miatt – az elkapó fellebbez, de valószínűtlen a számára kedvező ítélet.

Nem ez volt az egyetlen ok, hogy a Browns megvált a WR-től, ugyanis a Bills elleni meccs előtt elkésett, amiért le is ültették a padra. Nem ez volt az első eset, amikor késve érkezett valamilyen meetingre, és összességében túl sok gond volt a tehetséges, de problémás játékossal, akiről már prospectként is tudta mindenki, hogy nem könnyű eset – eltiltás miatt kihagyta utolsó floridai évét, ezért is csúszott a negyedik körig.

A profik közt sem javult meg, idén négymeccses eltiltással kezdte a szezont teljesítménynövelő szerek használata miatt, jöttek olyan hírek róla, hogy még mindig nagyon éretlen és nem eléggé felelősségteljes, ezt bizonyítják a késései is, illetve az újabb eltiltása. Most waiverre kerül, ahonnan a prioritási lista szerinti sorrendben bárki felveheti.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!