Connect with us

Hír

A Bills és a Vikings sem döntött még arról, hogy lesz-e pihentetés az utolsó héten

A Ravens, a Texans, a Bills és a Vikings helye már biztos a rájátszásban, vagyis mind a négy csapatnak tét nélküli az utolsó forduló. A hírek szerint a Ravens szinte a fél kezdőjét pihentetni fogja, míg a Texans állítólag teljes hadrenddel áll ki a Titans ellen (bár ne lepődjünk meg, ha 1-2 negyed után lejönnek a kezdők). A Billsnél és a Vikingsnél még nem döntöttek erről.

 

 

A Vikingsnál Dalvin Cook, Alexander Mattison és Eric Kendricks kisebb sérüléssel bajlódnak, biztosra vehető, hogy akkor sem játszanak, ha képesek lennének rá – mindenki más kérdőjel. A Packers elleni csúfos vereség után egyébként nem lenne meglepő, hogy némi önbizalomnövelés miatt Kirk Cousins elég sok játéklehetőséget kapna a Bears ellen, illetve a formán kívüli Adam Thielent sem ártana játékba hozni (bár ő a sérülései miatt akár ki is ülheti a meccset).

 

A Billsszel kapcsolatban annyit már tudunk – ha hiszünk a HC Sean McDermottnak –, hogy Josh Allen mindenképp kezdeni fog a Jets ellen, illetve a kezdők többsége szintén, bár jó eséllyel csak 1-2 negyedet. A csapat egyébként többnyire egészséges, így csak McDermott filozófiáján múlik, ki mennyit játszik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!