Connect with us

Hír

Hosszabbított svájci bicskájával a Ravens, kivágta elkapóját az Eagles

A Ravens hosszabbított svájci bicskájával, Patrick Ricarddal, aki mind a három csapategységben bőven lehetőséget kapott már a szezonban, ezáltal elég különleges játékosnak számít a ligában. Ricard korlátozott jogú szabadügynök lett volna év végén, ezzel a kontraktussal viszont 2021-ig elkötelezte magát a Hollókhoz – jelentette be a csapat. A részletek egyelőre nem ismertek.

Ricard az egyetlen játékos a ligában, aki legalább 25 snapet játszott mind offense, mind defense oldalon. Egészen pontosan 231 játékot volt fent a támadókkal fullbackként, 127 játékot a védőknél védőfalemberként és 78 snapet kapott a speciális egységben is ezen kívül. A statisztikai lapján 8 elkapás szerepel 47 yardért és egy TD-ért, illetve kiosztott 9 szerelést, szerzett egy sacket és kierőszakolt egy fumble-t is.


Az Eagles mindeközben bejelentette, hogy kivágta 2017-es negyedik körös elkapóját, Mack Hollinst. Újoncként limitált szerepben egész ígéretesnek tűnt, a speciális egységben is hasznos volt, aztán mélyzuhanás lett a története. Tavaly az egész évet kihagyta sérülés miatt, idén pedig borzasztó volt. Utoljára a negyedik héten kapott el labdát, azóta még a Dolphins kickerének is több elkapása van, mint neki, és összességében is több TD-je van, mint az Eagles recevierének.

Idén 22-szer vette célba Wentz, 10 elkapása van 125 yardért. A negyedik hét óta nyolc meccsből kettőn kezdő volt, összesen 204 snapen volt fent a pályán, és egyetlen elkapást sem mutatott be 5 targetből. Az idény során 2 dropja és 5 (!) sárga zászlója van, tehát többet ártott, mint amennyi hasznot csinált.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!