Connect with us

Hír

Nem McCarthy, hanem Kellen Moore fogja hívni a támadójátékokat Dallasban

Áltlalában a főedzők, főleg a támadóoldalon szeretik maguk hívni a játékokat a mérkőzések közben, azonban működhet ez enélkül is, sőt, akár jobban is működhet. Mike McCarthy Green Bayben még maga hívta a playeket, most viszont nem így lesz, hiszen átadta ezeket a feladatokat Kellen Moore-nak, aki tavaly is a támadókoordinátori feladatokat látta el Jason Garrett alatt.

Ezt maga McCarthy jelentette egyébként be (via Dallas Morning News). Ezen kívül megmarad a támadósor nyelvezete is, tehát nem cseréli ki McCarthy a saját maga által használtra, hanem ő fogja megtanulni az eddigi rendszert. Tavaly is Moore hívta a játékokat a csapatnál és elég jó offense-t hozott össze, konkrétan a legtöbb yardot, illetve a hatodik legtöbb pontot szerezte a Cowboys az NFL-ben.

Ian Rapoport információi szerint egyébként ezzel, mármint a játékok hívásával tudták maradásra bírni Moore-t az új rezsim alatt (volt ajánlata például a Washington Egyetemről is).

A védőoldalon egyébként marad a 4-3-as rendszer, ami eddig is volt – Mike Nolan védőkoordinátor korábban használt már 3-4-et és 4-3-at is, így ez is kérdéses volt ezidáig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!