Connect with us

Hír

Első körös tendert kaphat Taysom Hill

Adam Schefter információi szerint a New Orleans Saints első körös RFA tendert fog tenni az irányító / elkapó / futó / tight end / special teamer / mindenes Taysom Hillre.

Ez azt jelenti, hogy Hill idén körülbelül $4,6 milliót fog keresni, azonban továbbra is bármely csapat tehet neki ajánlatot, amelyet ha a játékos elfogad, akkor a Saintsnek két lehetősége van: vagy matcheli ugyanezt, vagy elengedi Hillt, akkor azonban egy első körös picket kap cserébe a másik csapattól.

Sep 29, 2019; New Orleans, LA, USA; New Orleans Saints quarterback Taysom Hill (7) talks to head coach Sean Payton in the second half against the Dallas Cowboys at the Mercedes-Benz Superdome. Mandatory Credit: Chuck Cook-USA TODAY Sports

A valóságban tehát Hill marad még legalább egy évre New Orleansben, de állítólag Sean Paytonék azon dolgoznak, hogy hosszútávon lekössék a mindenes játékost. Hill azt mondta, hogy olyan csapatban szeretne játszani, amely franchise irányítóként tekint rá, Payton pedig folyamatosan áradozik róla, azonban hogy valóban vele képzeli-e el a jövőt, az leghamarabb jövőre derülhet ki, hiszen idén Drew Breesszel vág még neki a szezonnak a csapat (minden bizonnyal ez fog történni, még ha egyelőre nincs is megegyezés a felek közt).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!