About the author

25 Comments

 1. 1

  Fetyke

  Az az érzésem, hogy ismét csak egyetértünk…

 2. 2

  ewzywv

  tudom h mítosz, h egy QB olcsón játszik csak azért, hogy minél jobb csapat legyen körülötte, de Brees helyében lehet elgondolkoznék h pár millióval olcsóbban játszok csak h jöjjön a hőn áhított SB

 3. 3

  katonadani

  a pár millió igazából semmit nem számít, még egy kiegészítő embert is legalább 5-6 millió szerezni. Ha meg igazi impact játákost akarnak, akkor 10-15 milliókról kellene lemondania Breesnek.

 4. 4

  bjeela

  Ez jobbára általános jelenség…

 5. 5

  bjeela

  Ez igaz Danikám, de amikor arról beszélünk, hogy csak 1-2 milla hiányzik, hogy a 8 millás játékos helyére hozzunk egy 10 millásat, akkor mindjárt jól jön az a pár milla, arról nem beszélve, hogy egy csapat sikerességét a csapat mélysége adja és cserejátékosokat lehetne szerezni abból a pár millából, amit spórolunk a QB-n. De persze ettől még igaz, hogy egy kivételes QB-t kötelező megfizetni, de egy karrier végén egy okos QB, aki betegre kereste magát az elmúlt közel húsz év alatt néha adhat engedményeket a karrier fényezése érdekében… ;)

 6. 6

  d zoli

  Plusz garancia nincs rá, hogy sikerül. Valamiért könnyű Budapesten lemondani egy QB negyed fizetéséről.

 7. 7

  ewzywv

  ez így van :D sose láttam ennyi pénzt úgyh könnyen elengedem :)

 8. 8

  Danika

  Biztos elég lesz a 2. körös tender Taysom Hillre? Mi lesz ha húz egy merészet a Ravens, hogy egyszerre legyen a pályán Lamarral? Akkor találja ki a védelem, hogy mi lesz.

 9. 9

  Viktor Gál

  Még csak lemondani sem kell a pénzről Breesnek, csak egy vagy két plusz évet beiktatni a szerződésbe, bár igy a csapat szivna a Brees utáni években.

 10. 10

  katonadani

  akkor örülhetnek a Saintsnél, hogy szereztek egy második körös picket :D

 11. 11

  Fetyke

  Mi lenne. Futójáték!

 12. 12

  Fetyke

  Azért én ezt nagyon hiányosnak érzem egy SB runhoz:
  1.) Brees szerződésén nincs sok mindent ügyeskedni. Vagy most dobnak el mindent Drew maradása kedvéért, vagy a következő 1-2 évben. Több lehetőség nincs. Pláne a beírt 30 millió esetén.
  2.) A támadófal már idén sem volt elég egy SB runhoz. Easton (nem akkora veszteség) kivágásával és Peat elengedésével ez az OL tovább gyengülne. Ha ide nem érkezik erősítés, akkor tök fölösleges Brees maradása. Ez viszont minden maradék keretet nagyjából föl is emésztene.
  3.) Lehet, hogy külön-külön nem jelentenének túl nagy veszteséget a védelemből távozó emberek. De így, hogy egyszerre a fél kezdő védelem eltűnik azért kicsit erős. Nem látom, hogy ezt miből pótolná Leonidasz, sőt szerintem ennyi embert nem is lehet pótolni. Ennyi jó csereember csak nem ülhet(ett) a Saints “kispadon” eddig.

  Kicsit más:

  Nem nagyon értem, hogy mitől kelendőek ennyire a Vikings cornerek ezekben a cikkekben. Az előző szezonban én bottom 5-be raktam volna a teljes viking corner sort. Ehhez képest Waynes esetében csak úgy dobáljátok a kezdő CB fizut, míg Alexandernek is top CB2 fizetést, mintha ti lennétek az ügynökeik. Ennyire jó játékosok lennének, csak mi nem láttunk volna ebből sokat az előző szezonban? Vagy a futókkal ellentétben a CB poszt meg ennyire felértékelődött volna az elmúlt 1-2 évben, hogy már középszerű játékosoknak is elit közeli fizetést kell adni?

 13. 13

  ewzywv

  sztem ez utóbbi, meg gyenge az FA piac idén. kb 2 CB1 van (Harris meg Jones), CB2-t is össze tudod számolni egy kézen

 14. 14

  Fetyke

  Viszont a drafton pedig nagyon erős lesz az idei felhozatal. Állítólag. Elvileg 2-3. körben is bőven lehet majd kezdő szintű DB-et találni.

 15. 15

  Danika

  Aztán meg kihúzzák Hurstot azzal a pickkel😀. Viszont én félek Brees miatt, mert ha ő ismét lesérül vagy egyre rosszabbul kezd játszani, akkor kerül igazán nehéz helyzetbe a csapat és közel sem biztos, hogy Hurst tudna egy Teddy szintet hozni.

 16. 16

  bjeela

  Imádom Sean Payton csapatának játékát, de attól tartok, hogy ez a csapat már nem fog SB-t nyerni. Talán majd a következő…

 17. 17

  ewzywv

  1-2m egy kompenetens GM elő tud bányászni, inkább arra gondoltam h tizenpár millióért már le lehetne igazolni pl Chris Harrist, Alexander helyett ami pofásabban néz ki, vagy 8m körül egy Gerald Mccoy is hozható
  Brees helyébe, pláne ha már tényleg csak 1 évre tervezek, simán lemondnék 10m-ról is. De persze lehet nem érne vele semmit

 18. 18

  bjeela

  Nem azt mondtam, hogy 1-2 milláról mondjon le Bríz, hanem példaként hoztam, hogy néha már ennyi is fontos minőségi javulást hozhat a csapat számára. És mi lenne, ha Bríz lemondana mondjuk 6-8-10 milláról? Az mindjárt 3-4 poszton eredményezhet minőségi javulást, mélységi biztonságot a csapatnak és az már nem mindegy.

 19. 19

  Danika

  Biztos elég lesz a 2. körös tender Taysom Hillre? Mi lesz ha húz egy merészet a Ravens, hogy egyszerre legyen a pályán Lamarral? Akkor találja ki a védelem, hogy mi lesz.

 20. 20

  Leonidasz007

  Az utobbihoz: sztem pedig egyertelmu. Azert szerepelnek cikkekben m ok megfizethetoek, pont azert m eddig nem voltak jok. Ezek az osszegek teljesen atlagos CB fizuk de egyszeruen mar kozepszerueket is megkell fizetmi.

  A saintshez: hmm sztem a Saints iden jobb volt mint ami az idegy vege lett (tudom nem annyira szereted oket) igy sztem nincs szukseguk hatalmas fejlodesre h SBrol beszelhessunk naluk. A kivagando es vissza nem igazolando jatekosaik nem kulcsjatekosok es siman a helyukbe lephetnek eddig keveset szereplo fiatalok akik mar eddig is ott voltak a keretbem.

 21. 21

  ahanem

  igen csak a DB meg a CB nem ugyanaz, mert Simmonst vagy Delpitet nem állítanám rá Godwinra.

 22. 22

  ahanem

  szívnak ők már most is, meg egy év múlva is, valójában mindegy is nekik hogy a következő években mennyit, legalábbis nagyon ez kezd kirajzolódni

 23. 23

  Kopi3.14

  Vagy az az után következő, vagy…
  Nagyon azt érzem, hogy a Brees-Payton-Saint mesében ennyi volt. Valahogy kb. öt évvel ezelőtt rontották el a sapkát, és azóta csak tologatják a trágyát. És közben lassan kéne egy elit védelmet összerakni, hogy ne a majd Brees több pontot dobál össze, mint amennyit kapunk stratégiával kelljen negyvenöt évesen is küzdenie.

 24. 24

  bjeela

  Bríz már csak egy évet vállal, legfeljebb még egyet, de az már a csoda kategóriája lenne. Viszont Payton folytatja és az lesz az igazán érdekes, hogy másik QB-el mire megy majd. És igen, azzal a temérdek trágyával…

 25. Pingback: Free Agency Tracker 2020 | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team