Connect with us

Prémium cikkek

Utolsó nekifutás – Saints FA-kitekintő

Immár harmadik éve fejezi be csalódást keltően és talán idő előtt a szezonját a Saints, pedig tulajdonképpen minden adott egy Super Bowl győzelemhez. Az idő eddig is ellenük dolgozott, de talán most utoljára feszülhetnek neki a szezonnak Drew Brees vezetésével.

 

Cap Space

 

A cikk megírásának pillanatában ugyanis azt már biztos, hogy Drew Brees nem fejezi be a pályafutását és az eddigi nyilatkozatai alapján szinte azt is borítékolni lehet, hogy New Orleansban marad. Ez pedig két dolgot jelent a Saints számára. Az egyik, hogy mindent meg kell tenniük, hogy megérkezzenek a bajnoki címhez elengedhetetlen utolsó kirakós elemek, a másik pedig hogy valahogy helyet is kell csinálni a sapkában.

 

A csapatnak ugyanis kicsivel kevesebb, mint 10 millió dollárja van az indulásnál és nem könnyű ezt jelentősen felduzzasztani. A legnagyobb összegeket két veterán elküldésével teremthetik meg. Janoris Jenkins kivágása több, mint 11 milliót hozna a konyhára, Kiko Alonso pedig közel 8 milliót, minimális halott pénz mellett. Az egyszerűbb helyzet talán a linebacker esete, mert sokat volt sérült az utóbbi időben, Davis másodvirágzásával pedig már van egy veterán vezér a pálya közepén, így nem kockáztat túl sokat a gárda. Jenkins viszont már más tészta. A sérülései neki is rosszkor jöttek, de a corner sorban egy jó formában lévő Jenkins bármikor elfér jelenleg. Ellenben nagyon csábító a 11 millió dollár dead money nélkül.

 

 

Rajtuk kívül elküldhető Patrick Robinson, aki felett eljárt az idő és van megfelelő pótlás is helyette, valamint Nick Easton és Malcolm Brown is, akik hasznos rotációs, csere emberek, de 7 milliót lehet spórolni elküldésükkel és most minden cent számít. Amennyiben minden említett név ténylegesen elhagyja a csapatot, akkor közel 40 millió dollárral kereskedhet a front office.

 

Szabadügynökök

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!