Connect with us

Draft

Még Hopkins nélkül is kiváló – Cardinals draftértékelő

A Cardinals már azzal megnyerte az idei offseasont, hogy egy második körös pickért megszerezte DeAndre Hopkinst. Azonban ez a draft még úgy is kiválóra sikerült, ha ezt a trade-et nem számoljuk bele. 

1/8 Isaiah Simmons, Defense, Clemson

Simmonsról már millió szó esett itt az oldalon és podcast formában is, így most nem fogom mélyrehatóan elemezgetni a játékát, inkább ajánlom a róla szóló prospect-ismertetőnket. A védelem fal mögötti szinte minden posztján bevethető játékos, játszott belső- és külső linebackert, pass rushert, safetyt, slot cornert és még szélső cornerbacket is, habár azért NFL-elkapók ellen nem feltétlen küldeném fel emberezni, bármekkora szörnyetegről is van szó – ez a szerep nem is vár rá a profik közt.

Nagyon egyedi játékos, a szó jó értelmében vett “positionless” focista, akit igazi svájci bicskaként lehet használni, kiváló coverage-ben, jól blitzel és futás ellen is hasznos, még ha nem is feltétlen ez a legnagyobb ütőkártyája.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!