Connect with us

Draft

Minden adott a rájátszáshoz – Buccaneers draftértékelő

Tom Brady leigazolásával mindent egy, maximum két lapra tett fel a Buccaneers, most azonnal sikeresnek kell lenni. Sok hiányposzt nem is volt a csapatnál a draft előtt, a négy ilyenből hármat pedig tökéletesen oldott meg a vezetőség a játékosbörze során. Amit pedig nem sikerült, az volt a legkevésbé fontos. Minden készen áll tehát a rájátszáshoz Tampában. 

1/13 Tristan Wirfs, OT, Iowa

A Buccaneersnek kvázi kötelező volt leakasztani valakit a top4 tackle közül, hiszen ez volt a legnagyobb need a rosteren és Tom Brady egészsége mindennél többet ér. Jason Licht folyamatosan próbált felcserélni már a top10-be is, de senki nem akart lemozogni, így lehetett aggódni, hogy mindenkit kivisznek az orra elől. Úgy érkeztünk el 1/13-ig, hogy már csak Tristan Wirfs van a boardon, és a 49ers van soron. Licht pedig megneszelte Joe Staley visszavonulását, így lehetett azon aggódni, hogy a 49ers ki fogja vinni a rendszerébe nagyon jól illő, szuperatletikus tackle-t, ráadásul azt is tudta mindenki, hogy a 49ers szívesen hátracserélne plusz pickek reményében, így attól is lehetett tartani, hogy például a Dolphins felcserél Wirfsért.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!