Connect with us

Hír

Michael Irvin: Dak Prescottot visszamenőleg is meg kell fizetni

Nem haladnak a tárgyalások Dak Prescott és a Dallas Cowboys között. A fiatal irányító top fizetést szeretne, feltehetően magas garantálttal, a Cowboys viszont a hírek szerint csak mértékkel garantálná a tízmilliókat. A helyzetet illetően megoszlanak a vélemények, a csapat Hall of Famer legendája Michael Irvin szerint azonban Prescott nemhogy megérdemli a francise QB fizetést, de még visszamenőleg is meg kellene fizetni.

Dak nemhogy nagyszerű, hanem egyenesen tökéletes volt. Egy olyan srác, akit a csapatodban akarsz tudni. A negyedik körben szereztük meg, négy évig játszott bagóért, szóval nemcsak, hogy megérdemel minden centet, amit majd kap, de még tartozni is fog felé a csapat az elmúlt évekért

– mondta az elkapó (via Dallas Morning News).

Prescott eddigi karrierje során 4 millió dollárt keresett (négy év alatt), miközben kétszer is rájátszásba juttatta a Cowboyst és egyszer sem végzett vele negatív mérleggel a csapat. Évi 1 milliós fizetésért csak a leggyengébb csereirányítók írnak alá, az vitán felül áll, hogy Prescott eddig bőven alul volt fizetve. Kíváncsian várjuk, mekkora kompenzációt sikerül majd kiharcolnia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!