Connect with us

Hír

JJ Watt százados lett!

JJ Watt megszerezte a 100. sackjét vasárnap, amihez mindössze 120 mérkőzés kellett neki. Ő lett a negyedik leggyorsabb százados, csak a legendás Reggie White (96 mérkőzés) és Bruce Smith (114), illetve a jövőbeni Hall of Famer DeMarcus Ware (113) előzi meg a ranglistán.

A korábbi első körös pass rusher idén nyolc meccs alatt négy sacknél jár. Már nem az a megállíthatatlan erő, ami korábban, számos sérülés előtt volt. Karrierje első öt szezonjában 74,5 sacket gyűjtött 80 meccsen, az elmúlt öt szezonban viszont csak 40 mérkőzésen lépett pályára és mindössze 25,5 sack jött össze neki. Ez idő alatt egyszer tudta végig játszani a szezont, akkor 16 meccsen 16 zsákolást gyűjtött a háromszor is a szezon legjobb védőjének választott klasszis.

Watt jövőre már 32 éves lesz, ennyi sérülés után túl sok jó szezon már aligha van benne. Jelenleg a 34. az örökranglistán, a top 20-hoz még 22 sacket kellene szereznie, a top 10-hez 38 zsákolás kellene, míg az abszolút csúcstartó Bruce Smith beéréséhez kereken 100 sack kell.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!