Connect with us

Minden ami NFL

Ki nyeri az NFC Least flúgos futamát?

Az NFC East továbbra is messze a liga leggyengébb csoportja, ennek azonban van egy nem várt előnye: rendhagyóan szoros, négyesélyes verseny zajlik a csoportgyőzelemért és az ezzel járó rájátszásrészvételért. Ki nyeri az NFC Least flúgos futamát?

Jelenleg a New York Giants, a Dallas Cowboys, a Washington Football Team és a Philadelphia Eagles is három győzelemmel áll, a csoportot pedig fél győzelemmel utóbbi vezeti, köszönhetően a Bengals elleni döntetlennek. Valamennyi csapatnak hat találkozója van még hátra és a Giantsen kívül mindenkinek lesz legalább még két csoportrangadója. Az esélyek közel azonosak, mi pedig különböző aspektusok (edzők, irányítók, menetrend, keretek) alapján megpróbáljuk megjósolni, ki nyeri meg minden idők legrosszabb csoportját.

Edzői gárda

Papíron egy zseniális csoportról van szó. Mike McCarthy és Doug Pederson főedzőként nyert már Super Bowlt, Ron Rivera kétszeres év edzője és vezetett már csapatot döntőig, míg Joe Judge minden idők legmeghatározóbb dinasztiájából érkezett és segédedzőként háromszoros bajnoknak mondhatja el magát. A remek önéletrajzokból azonban semmit nem látunk idén a pályán.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!