Connect with us

Hír

Anthony Lynn: Úgy készülök, hogy hétfő reggel is a Chargers főedzője leszek

A Patriots már-már meggyalázta a Los Angeles Chargerst vasárnap: Cam Newtonék 45-0-ra győzték le Anthony Lynn csapatát, miközben a fogadóirodáknál mindössze egy pontos favorit volt a New England. Lynn alatt egyre forróbb a kispad, de egyelőre nem számít az elbocsátására.

“Rettenetes, elfogadhatatlan volt a mai teljesítményűnk. Ennek ellenére úgy készülök, hogy hétfőn is én leszek a Chargers főedzője. Különben sem az én kezemben van a döntés, csak annyit tehetek, hogy megpróbálom a helyes irányba terelni a csapatot”

– mondta Lynn a mérkőzés után.

Az 51 éves szakember 2017-ben vette át a Chargers vezetését. Első szezonjában 9-7-tel végzett, majd 12-4-es mérleggel rájátszásba juttatta a csapatot, ahol még egy meccset is sikerült nyerni a Baltimore Ravens ellen. Az elmúlt két szezonban viszont 8-20-as a mérlege, az egy labdabirtoklásnyi különbségen eldőlt találkozókon pedig 4-16, irányítása alatt a rájátszásesélyes kerettel rendelkező Chargers a liga egyik legnagyobb chokere lett. Nincs sok érv amellett, hogy hétfőn is főedző legyen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!