Connect with us

Hír

Hiába a gyenge játék, a következő fordulóban is Mike Glennon kezd a Jaguarban

Mike Glennon borzalmas volt vasárnap: bár volt 280 passzolt yardja és egy TD-je (amihez nem sok köze volt), mellette összehozott egy fumble-t és dobott két interceptiont, utóbbiból az egyiket a hosszabbításban. Doug Marrone-t ez nem különösebben hatotta meg, a meccs után azt nyilatkozta, hogy továbbra is Glennonnal terveznek a csapatnál.

Az ezt megelőző fordulóban Mike Glennon elég jól játszott (235 yard, 2 TD), de nála ez továbbra is csak ideiglenes. A 2013-ban harmadik körös irányító korábban ugyanezt eljátszotta az őt draftoló Buccannersben, illetve 2017-ben a Chicago Bearsben is – többször is bizonyította, hogy állandó kezdőnek nem elég jó.

Nehéz eldönteni, mi lehet a Jaguars célja. Glennon nem megoldás, nem tud annyira jól játszani, hogy esetleg valaki akár csak egy hátsó körös picket adjon érte tavasszal (pláne, hogy lejár a szerződése a szezon végén), így sok értelme nincs a kezdőben tartani. Ellenben Gardner Minshew-t vagy Jake Lutont lehetne még tesztelgetni – ők legalább érdekesek és lehet bennük némi potenciál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!