Connect with us

Hír

Lamar Jackson kedden visszatérhet, Jadeveon Clowney szezonja viszont véget ért

A Ravens visszakapja kezdő irányítóját a kedd esti Cowboys elleni találkozóra, írja Adam Schefter. Lamar Jackson a COVID-IR-en van, a mai naptól lehet őt onnan levenni a szabályok szerint, amennyiben minden rendben van vele. A jelek szerint így van, ugyanis a csapat várakozásai szerint ő fog kezdeni holnapután.

A regnáló MVP a legnagyobb név, aki elkapta idén a koronavírust, részese volt a nagy kitörésnek a Ravensnél, ami állítólag négy oldalról indult, amiből az egyiket nem sikerült kordában tartani. A Cowboys ellen a csapat nagy része már rendelkezésre fog állni, viszont például a tight end Mark Andrews nem, ő továbbra is a COVID-IR-en fog maradni, és remélik, hogy hétvégén vissza tud térni.


Mindeközben az is kiderült, hogy a Titans pass rusherének, Jadeveon Clowney-nak a szezonja véget ért, ugyanis térdműtéten esett át – írja Ian Rapoport. Clowney újra szabadügynök lesz márciusban, és jó eséllyel még az ideinél ($13 millió) is alacsonyabb összegért kell aláírnia, hiszen egyetlen egy sacket sem szerzett ebben a szezonban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!