Connect with us

Hír

Matt Stafford: Olyan nincs, hogy játékra alkalmas vagyok és nem játszok

A Detroit Lions hivatalosan is kiesett a rájátszásért folytatott versenyből, így nincs sok értelme játszatni például a hüvelykujj- és bordasérüléssel küzdő Matt Staffordot. A remek irányító ugyanakkor erről hallani sem akar.

“Azért láttatok ma a pályán, mert én vagyok a Detroit Lions irányítója, meccsnap volt és van egy csomó csapattársam, akik a belüket is kidolgozták. Mindent megtesznek, hogy játszhassanak és győzelemhez segítsék a csapatot. Olyan nincs, hogy játékra alkalmas vagyok és nem játszok. Tartozom ennyivel ezeknek a srácoknak, tartozom ennyivel a játéknak, a szervezetnek, mindenkinek. Ha elég jó vagyok, ha elég egészséges vagyok ahhoz, hogy játszhassak, garantáltan látni fogtok a pályán”

– mondta az irányító a mérkőzés után.

A Lions a következő két fordulóban a Buccaneers és a Vikings ellen lép pályára. Utóbbi valószínűleg teljesen tét nélküli lesz, a Tampa Bay elleni találkozó ugyanakkor befolyásolhatja a PO-kiemeléseket, ráadásul karácsonykor lesz (szombaton), így kvázi közös érdek, hogy ne Chase Danielt kelljen nézni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group