Connect with us

Hír

Ronald Jones és a Ravens fél elkapósora COVID-IR-re, Geno Atkins IR-re került

Szegény Ronald Jonest az ág is húzza. A Bucs kezdő futójának státusza már így is kérdéses volt egy ujjsérülés miatt, most viszont még COVID-IR-re is került. Nem tudni, hogy pozitív mintát adott vagy csak közeli kontaktba került egy fertőzött emberrel, de tekintve, hogy nemrég a kicker Ryan Succop, a punter Bradley Pinion és a long snapper Zach Triner is COVID-IR-re került, van némi ok az aggodalomra. A futó 13 meccsen 900 yardot és hat TD-t szerzett, illetve van 28 elkapása is 165 yardért és egy TD-ért.


A Ravens aktiválta a COVID-IR-ről az elkapó Dez Bryantet, viszont három másik elkapót is kénytelen volt a listára tenni: Marquise Brownt, Miles Boykint és James Proche-t. Mindannyian közeli kontaktnak számítanak, így jó eséllyel pályára léphetnek a következő fordulóban.


A Bengals IR-re tette Geno Atkinst. A korábbi elit DT idén még a rotációba sem nagyon fért be, jövőre 9,6 millió dollárt spórolva lehet elküldeni, jó eséllyel már nem látjuk a nyolcszoros Pro Bowlert a csapat mezében.


A Chargers Covid-IR-re tette a safety Derwin Jamest. Ez azért érdekes, mert a fiatal védő már amúgy is IR-en volt egy térdsérülés miatt – nagyon chargerses lenne, ha még a koronavírust is elkapná.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!