Connect with us

Hír

Konferenciák közötti, helyezés alapú lesz a 17. alapszakaszmeccs

Az NFL és az NFLPA a kollektív szerződés összerakásakor megegyezett arról, hogy hamarosan 17 mérkőzéses lesz az alapszakasz. Az nem lett kőbe vésve, hogy ez már 2021-ben megtörténik-e, és ezt továbbra sem tudjuk, ugyanis a tulajdonosok tegnap elnapolták ezt a döntést a jövő év elejére. Arról viszont döntöttek, hogy hogyan is fog kinézni ez a 17. mérkőzés.

Ez alapján minden csapat az ellenkező konferenciából játszik majd egy plusz meccset, ezt a csoporton belüli helyezés alapján döntik majd el, a divíziók pedig évente rotálódni fognak.

A jelenlegi rendszerben minden csapat játszik:

  • 6 csoportmeccset
  • 4 mérkőzést saját konferencián belül egy másik divízióval (évente rotálva három éves periódusban)
  • 4 mérkőzést a másik konferencia egyik divíziójával (évente rotálva négy éves periódusban)
  • 2 mérkőzést a saját konferencia maradék két divíziójából azzal az 1-1 csapattal, amelyek ugyanazon a helyen végeztek a csoportjukban az előző évben

Ehhez jön majd hozzá tehát egy mérkőzés a másik konferencia maradék három divíziójának egyikéből azzal a csapattal, amelyik ugyanazon a helyen végzett a csoportjában az előző évben (tehát első az elsővel, második a másodikkal stb.). Ahogy a többi hasonló meccset, ezt is évente rotálni fogják négy éves periódusokban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!