Connect with us

Hír

Taysom Hill teljes értékű kezdő irányítónak tartja magát

Taysom Hill harmadik kezdő mérkőzését is megnyerte a Saints irányítójaként. A Falcons elleni meccs után elmondta, hogy magabiztos a jövőjét illetően, mint kezdő irányító, illetve azt is, hogy amennyiben egészséges, akkor ez a csapat egyértelműen Drew Breesé.

“Úgy érzem, sokat fejlődött az időzítésem, ami nagyon fontos volt. Jó volt az offense ritmusa, aminek nagyon örülök. Rengeteg munka van ebben és úgy gondolom, hogy kezdő kaliberű NFL irányító vagyok. Sokszor beszéltünk erről Sean Paytonnal is, tisztában van a véleményemmel, ahogy én is tudom, ő mit gondol rólam”

– mondta Hill a PFT-nek.

Hill a Falcons ellen 232 yardot és két TD-t passzolt INT nélkül, 107-es passer ratinggel. Ezek voltak karrierje első passzolt TD-i, tényleg fejlődik a játéka, akár még lehet is jövője irányítóként (még ha erre továbbra sem érdemes nagy tételben fogadni). Az azonban biztos, hogy idén még Drew Brees a főnök: a veterán QB pénteken már visszatérhet a sérültlistáról.

“Nem tudom, játszhat-e már a 14. fordulóban. Ha egészséges és azt mondja, tudja vállalni, akkor ő fog kezdeni. Az én feladatom az, hogy a tőlem telhető legjobb módon felkészüljek arra az esetre, ha szükség lenne rám”.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!