Connect with us

Hír

A Steelersnél optimisták Big Ben visszatérésével kapcsolatban

Karrierje egyik leggyengébb szezonja és egyik legrosszabb PO-teljesítménye után sok szakértő és szurkoló szemében kérdőjelessé vált Ben Roethlisberger karrierjének folytatása. A kérdés nem újkeletű, korábban maga az irányító is pedzegette már a visszavonulás gondolatát, de talán most vált igazán aktuális a kérdés. Big Ben egyelőre semmi konkrétumot nem árult el a jövőjével kapcsolatban, de a Steelersnél úgy számolnak, hogy 2021-ben is ő lesz a csapat irányítója.

Mike Garafolo információi szerint a szervezeten belül továbbra is sokra tartják a veterán QB-t és optimisták a folytatást illetően. Ennek megfelelően csapat új támadókoordinátora az a Matt Canada lesz, aki a 2020-as idényben Big Ben QB-edzője volt. Más kérdés, hogyan sikerül kezelni az irányító 41 millió dolláros cap hitjét, illetve sikerül-e megtartani JuJu Smith-Schustert, akihez a korábbi nyilatkozatai alapján ragaszkodna Roethlisberger.

Big Ben 15 meccsen 3803 yardot, 33 TD-t és 10 INT-t passzolt a 2020-as alapszakaszban, a szerződése még egy évre szól és 19 millió dollárt kereshet. Visszavonulása esetén is ennyi szabadulna fel 22 millió dollárnyi halott pénz mellett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!