Connect with us

Hír

A Steelersnél optimisták Big Ben visszatérésével kapcsolatban

Karrierje egyik leggyengébb szezonja és egyik legrosszabb PO-teljesítménye után sok szakértő és szurkoló szemében kérdőjelessé vált Ben Roethlisberger karrierjének folytatása. A kérdés nem újkeletű, korábban maga az irányító is pedzegette már a visszavonulás gondolatát, de talán most vált igazán aktuális a kérdés. Big Ben egyelőre semmi konkrétumot nem árult el a jövőjével kapcsolatban, de a Steelersnél úgy számolnak, hogy 2021-ben is ő lesz a csapat irányítója.

Mike Garafolo információi szerint a szervezeten belül továbbra is sokra tartják a veterán QB-t és optimisták a folytatást illetően. Ennek megfelelően csapat új támadókoordinátora az a Matt Canada lesz, aki a 2020-as idényben Big Ben QB-edzője volt. Más kérdés, hogyan sikerül kezelni az irányító 41 millió dolláros cap hitjét, illetve sikerül-e megtartani JuJu Smith-Schustert, akihez a korábbi nyilatkozatai alapján ragaszkodna Roethlisberger.

Big Ben 15 meccsen 3803 yardot, 33 TD-t és 10 INT-t passzolt a 2020-as alapszakaszban, a szerződése még egy évre szól és 19 millió dollárt kereshet. Visszavonulása esetén is ennyi szabadulna fel 22 millió dollárnyi halott pénz mellett.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!